Elvonulás a piramisok völgyében 2023.

Visoko, Bosznia

Következő utazásunk:

2023. szeptember 20-23.

Egy igazán különleges és mély lelki élmény.

Hova utazunk?

Gyere, éld át, tapasztald meg!

Mit élhetsz át az utazáson?

Az út célja segíteni a blokkok oldását, útmutatást találni, megtisztulni a negatív gondolatoktól, érzésektől.

Ehhez pozitív teremtő térben végezzük a lelki munkánkat, ott, ahol az energia áramlása a legerősebb, a hegy belsejében.

A piramis szó a latin pyra, tűz szóból származik, ez a tűz tere, amiben mind az öt elem megtestesül. A Nap piramisa különösen erősen hordozza magában az öt elem egyensúlyát.

A kilométernyi hosszú belső folyosókon lehetőségünk van rácsatlakozni az energia pontosan kimért találkozási pontjaira.

A piramisok misztikuma

Visoko egy apró kisváros Bosznia nyugati részén, a Balkán-hegységben, a Bosznia-folyó völgyében. A völgyet hegyek veszik körül, ebből több szabályos piramis alakú. A helyi legendák, illetve bizonyos kutatások alapján úgy tartják, hogy feltehetően nem teljesen természetes módon alakultak ki a visokoi piramisok, hanem ősi civilizációk munkássága is hozzájárult. Az elmúlt húsz év során több hegy belsejében is járatokat, alagutakat tártak fel, ezek egy része feltehetően nem természetes eredetű, hanem régi korok kultúráinak emlékezetét és keze munkáját őrzik.

Utazásaink során bejárjuk az itt feltárt, közel 2 km hosszú meditációs folyosókat, energiatereket. Felmegyünk a Nap-piramis csúcsára, illetve más szakrális helyszíneket is meglátogatunk. Kellemes kikapcsolódás ez a néhány nap, ahol igen erős jelenlétet és energiaáramlást tapasztalhatunk meg.

Eddigi utazásaink során megismertük a piramisok és a folyosók fontos energetikai központjait, így tudatosan olyan csomópontokban végezzük a lelki munkát, ahol az a legerősebb.

Csatlakozz hozzánk, ismerd meg ezt a különleges helyet, éld át velünk az itt megtapasztalható misztikumot és spirituális energiákat!

Tervezett program

1. nap, szerda

A hajnali indulást követően, több rövid pihenő után érkezős Visokoba kora délután. Délután bemegyünk a piramisba, körbejárjuk a folyosókat, tisztítás, meditáció.

2-3. nap, csütörtök és péntek

Reggeli a szállodában, utána légzőgyakorlat és napindító lelki felkészülés a régészeti parkban.

Délelőtt bemegyünk a piramis folyosóiba. Szabad meditáció, közös meditáció, egyensúly-gyaloglás.

Egyik nap ebéd után az időjárás függvényében kirándulunk, felmegyünk a Nap piramis csúcsára, ahol igazán különleges energiák áramolnak. Itt meditáció és további lelki munka a terv.

Vacsora után pihenés, illetve egyik este előadás a piramisok működéséről, energiáiról, Visoko misztikumáról.

4. nap, szombat

Reggeli után légzőgyakorlat és napindító lelki munka egy újabb energia-csomópontnál, majd még egyszer bemegyünk a piramisba egy mélyebb lelki alkalomra.

Hazaindulás előtt vásárolhatunk a helyi szupermarketben. A folyosók bejárata előtt lesz lehetőség a piramisok feltárása során kihozott kövekből, kristályokból vásárolni.

Helyszín, időpont

Elvonulásunk helye:

Visoko, Bosznia-Hercegovina
A Nap-piramis, a boszniai Visokoban. Egy aprócska település, amit piramis alakú hegyek vesznek körül. Utazásunk során bejárjuk a mély lelki helyszíneket, megéljük a hely misztikumát, gyógyító energiáit, önismereti mezőit.

Az utazás tervezett időpontja:

2023. szeptember 20-23.
Tervezett indulás: szeptember 20. szerda, Budapest, Kolosy tér, reggel fél 5.
Csatlakozási pont a más irányból érkezőknek: egy benzinkút az M6-on, a pontos helyszínt egyeztetni fogjuk az út előtt.
Tervezett visszaérkezés Budapestre: szeptember 23. szombat, 19 óra.

Figyelem!

Korhatár igazából nincs, de az út hossza és mélysége miatt tapasztalataink szerint 10-12 évnél fiatalabb gyermekeknek kevésbé ideális.

A gyalogosan megtett távolság nem nagy, viszont a piramis és a folyosók nem akadálymentesek.

A pillanatnyi állás szerint Boszniában nincs előírva oltási kötelezettség, nem kérnek oltási igazolványt, nincs kötelező Covid tesztelés.

Jelenleg nincs semmilyen járványügyi korlátozás az országban, de kérlek vedd figyelembe, hogy a járványügyi helyzet függvényében az utazás időpontja változhat.

A Boszniába való belépéshez elegendő a magyar személyi igazolvány, azaz magyar állampolgároknak nem szükséges útlevelet hozni.

Részvételi díj:

300 EUR/fő.

Tartalmazza:

  • Szállodai szállás két, vagy háromágyas szobában, reggelivel
  • Belépők a piramis meditációs folyosóira
  • Lelki programok

Egyszemélyes szoba felár: 40 EUR (korlátozott számban elérhető)

További költségek:

Útiköltség (várhatóan 20-30 ezer Ft/fő), biztosítás (kb. 4000 Ft/fő), személyes kiadások, ebéd, vacsora (az éttermi árak olcsóbbak az itthoninál, a hotel közelében üzletközpont is található)

A helyedet az utazáson 100 EUR előleg befizetésével tudod biztosítani. Az előleget forintban is tudod rendezni, elegendő, ha a fennmaradó részt hozod majd euróban. A jelentkezést követően fogsz kapni egy automatikus emailt, amiben minden fontos részletet megtalálsz.

A fennmaradó 200 eurót az indulásnál fogom kérni, a díjat kérlek euróban hozd majd. (Az utazás díja a költségek jelentős emelkedése esetén változhat)

Az utazás módja:

Saját autóinkkal utazunk, kérlek jelezd, hogy autóval jönnél, vagy beülsz-e valakihez. Egy-egy autóban 4 fő kényelmesen elfér, az együtt utazók össze tudják adni az autó útiköltségét. Visoko kb. 520 km Budapestről, a teljes bejárt távolság kb. 1300 km lesz.

A szállodában kapunk reggelit. Ebédelni és vacsorázni a szomszédos étteremben szoktunk, itt egészen jó a választék, az itthoninál kedvezőbb árakon. A közelben van egy nagy szupermarket, ahol mindent meg tudunk vásárolni.

Kérdés esetén nyugodtan keress: 
zoltan@sorslevelek.hu, +36 70 598 0731

Szeretettel,
Lukács Zoltán Gábor
Sorslevelek

Regisztráció: