Sorsműhely 2022. tanfolyam

Nézd meg a videót, és tudd meg,
hogyan segít a Sorsműhely tanfolyam az életedben.

Mit fogsz kapni a tanfolyamon?

  • A tanfolyam alkalmai során igen mély betekintést kaphatsz a világot működtető energiák összefüggéseibe.
  • Megtanulhatod mérni és megérteni az életünkben lévő folyamatok tisztaságát, igazságát.
  • Olyan eszköztárat kapsz, amivel egyensúlyt teremthetsz önmagadban, körülötted és a családodban.
  • Segít feltérképezni a belső és külső folyamataidat, állapotaidat.

Mottónk: Vedd a kezedbe a sorsodat és használd a tudásodat.

Amibe betekintést nyerhetsz:

Hogy segítsek a minket körülvevő energiák megértésében és észlelésében, egy különleges, univerzális rendszert adok át neked. 

Mély tudást, értelmezést kaphatsz az ősi mitológiával, a Biblia valóságával kapcsolatban. Megmutatom számodra, hogy épül fel az isteni világ csodás birodalma, amit a beavatások és a gyakorlásod által te is egyre nagyobb mértékben járhatsz be. 

Mindehhez olyan, biztonságos körülményeket teremthetsz, amikor meg tudod védeni magadat a szellemi világ támadásaival szemben.

A tanfolyam során szó lesz a szellemgyógyászat, szellemsebészet, pszichotronika és a parapszichológia rendszeréről és módszereiről, illetve számos az Indiai utazásaim során kapott bölcsességet is megosztok veled.

Helyszín, időpont

A tanfolyam várható helyszíne (változhat!):

Hotel Memories Budapest, Wesselényi u. 4. (az Astoriánához közel).

Tömegközlekedéssel érkezve az Astoria megállónál szállj le. Parkolási lehetőség van a környező utcákban, hétvégén díjmentes.

A tanfolyam tervezett időpontja:

A járványhelyzet miatt bizonytalan a tanfolyam kezdetének időpontja, de terveink szerint az alábbi időpontokban tartjuk. Lezárások, korlátozások függvényében változhat!
Várhatóan 2022. május 7-én vagy 8-án kezdődik, összesen hét hónapon át tart, általában a hónap első vagy második szombatján vagy vasárnapján.

Figyelem!

1.

A tanfolyam időpontjai a járványügyi helyzet függvényében változhatnak! Ha esetleg a járvány miatt le kell állnunk, akkor várhatóan szünetelünk, amíg lehetséges lesz a folytatás. Bízzunk benne, hogy az eredeti terv szerint végig tudunk menni a tanfolyamon, de a jelentkezésnél kérlek vedd figyelembe, hogy a szervezőtől és a helyszíntől független okok miatt elképzelhető csúszás, vagy módosítás.

2.

A tanfolyam alkalmai egymásra épülnek. Az itt kapott rendszer és tudás akkor lesz igazán használható, ha az összes alkalmat teljesíted. Hiányzás esetén a pótlásra és a tanfolyam folytatására egy évvel később lesz lehetőség. A kezdés után már zártkörű a képzés, későbbi csatlakozásra nem lesz mód.

A tanfolyam díja:

18 000 Ft/nap/fő.

A helyedet a tanfolyamon 5000 Ft tanfolyami előleg befizetésével tudod biztosítani.

Az indulás alkalmából kivételesen egy előjelentkezési kedvezményt is hirdetünk, egyben befizetve a hét alkalmat 110 000 Ft/fő a teljes tanfolyam.

Hozzál magaddal kérlek füzetet, tollat, vizet, tízórait. Déltől 1-ig ebédszünetet tartunk, a környéken több étkezési lehetőség is van.

Kérdés esetén nyugodtan keress: 
info@sorslevelek.hu, +36 70 598 0731

Szeretettel,
Lukács Zoltán Gábor
Sorslevelek

Regisztráció: