India - A lélek útja, életed útja

A 2023. februári utazás betelt, jelenleg a 2023. őszi utazásra lehet előjelentkezni. Részletek hamarosan!

Csatlakozz hozzánk erre az igazán különleges zarándokútra, mély megéléseket tartogató elvonulásra.

A templomok földjére, az ősi spiritualitás egyik szakrális bölcsőjébe látogatunk.

Hova utazunk?

Gyere, éld át, tapasztald meg!

Mit élhetsz át az utazáson?

Utunk során számos szakrális központba látogatunk el, ahol tisztításokon, áldásokon és beavatásokon veszünk részt.

Utazásunk során a sorslevelek mesterei, felolvasói, a templomok papjai segítenek minket. Az ő támogatásukkal eljuthatunk a templomok belső szentélyeibe, a legmagasabb energiájú terekben kapunk tisztításokat és beavatásokat.

Tudod, ez elsősorban zarándokút, egy mély belső elvonulás, nem pedig wellness körút. Ősi helyeket járunk be, ahol a szent térben, a papok segítségével tisztítjuk a karmánkat, oldjuk a blokkokat, elakadásokat, akadályokat. Az út célja, hogy felerősítsük azt, ami jó, ami előrébb visz, és lehetőség szerint elengedjük mindazt, ami visszahúz és hátráltat.

Spirituális központok – évezredes templomok, szentélyek, oltárok.

Áldás és beavatás – tisztító, bocsánatkérő és megbocsátó szertartások.

Meditáció és tanítások – az út egyúttal egy napokon át tartó meditáció, minden nap új tanításokkal.

Megismerkedhetsz az ősi védikus kultúrával, bepillantást nyerhetsz az indiai szakralitásba, a spiritualitás bölcsőjének szent energiamezejébe. Tisztíthatod a csatornáidat, mélyítheted a képességeidet, új tudással gazdagodsz.

Az ősiség misztikuma

India dél-keleti államába, Tamilnaduba látogatunk. Ez a templomok földje, ahol számos, a nagy nyilvánosság kevésbé ismert, ám annál nagyobb erejű szentély található. Utazásunk során olyan szent helyekre megyünk, ahol akár évezredek óta zajlik a lelki munka. Magas rangú papokkal, mesterekkel, felolvasókkal találkozunk.

Utazásunk során indiai barátaink, lelki vezetők és mesterek kalauzolnak minket. Segítenek minket, vigyáznak ránk, megszerveznek nekünk mindent, hogy az elvonulásunk gördülékeny legyen. Ismert, bejárt, biztonságos helyekre megyünk, ahol csodás élmények és megélések várhatnak ránk.

Tervezett program

Az alábbiakban látod a meglátogatni tervezett szent helyeket.
Kérlek vedd figyelembe, hogy a templomok és a papok útmutatásai alapján a programok sorrendje változhat.

1. nap

Délután 3 órakor indul a repülőnk Budapestről. Az Emirates járatával utazunk, Dubaiban fogunk átszállni, másnap reggel érkezünk Indiába.

2. nap

Reggel 8 órakor érkezünk az Csennájba, az indiai Tamilnadu tartomány fővárosába. Szállásunk elfoglalása után a Kívánságok terének Siva templomába megyünk, ahol életünk céljain, vágyain fogunk dolgozni.

Utána a szomszédos vegetáriánus étteremben ebédelünk, majd egy igen erős, végtelenül csendes meditációs Ashramban kezdjük az elvonulásunk lelki programját. Meditációnk témája az elcsendesedés, megérkezés, ráhangolódás

Délután levezetésként az óceánpartra látogatunk, a 6 km hosszú Marina Beach legszebb részére, ami világunk második leghosszabb ilyen jellegű partja. A napot a szállodában zárjuk egy korai vacsorával, majd kialusszuk a hosszú utazást. Szállásunk várhatóan a Raj Park Hotelben lesz.

Ramakrishna Ashram

A Ramakrishna Ashramok India több nagyvárosában szolgálnak a béke szigetéül. Alapítását két fontos tanító, Swami Vivekananda és Swami Ramakrishna munkásságának köszönhetjük. A csennáji ashram a közösség központja, ahol kiterjedt lelki munka, oktatás és karitatív tevékenység folyik. 1897-ben alapították, majd száz év elteltével kibővítették. A ma ismert formáját 2000-ben nyerte el.

A közösség fontos tevékenysége az oktatás és a könyvkiadás. Az Ashramban található a fő könyvesboltjuk, ahol a teljes kínálatuk elérhető, jelentős része angol nyelven is.

Kívánságok tere templom

A Kapaleswarar Siva templom a kívánságaink megvalósításáról szól. A templom udvarán található az akár ezer évnél is idősebb szakrális fa, amit Siva avatárnak tekintenek. Úgy tartják, hogy az itt végzett lelki munkával sokat tehetünk mindannak a megvalósításáért, ami számunkra igen fontos. A fához akár igen messzi tájakról is elzarándokolnak, főleg azok a lelki utazók, akiknek az életében a karma, kedvezőtlen bolygóállások, vagy más blokkok hátráltató, lassító tényezőként hatnak.

A templom egyik szentélyében Navagraha, vagyis a kilenc égi bolygó, a védikus asztrológia szerinti bolygóállások által keltett kedvezőtlen energiák elhárításán dolgozhatunk.

3. nap

A szállodában reggelizünk, utána a buszunkkal Tiruvannamalájba utazunk. Itt a Tűz templomában, majd a Sri Ramana Ashramban veszünk részt lelki munkán.

Éjszaka itt, ebben a szent térben, várhatóan templomhoz közeli Hotel Himalayában szállunk meg, ahol reggelit is kapunk majd.

Tiruvannamalai

Tiruvannamalájban található az Arunacsala, India egyik legfontosabb szakrális hegye. Mellette van az Annamalaiyar templom, ami az öt elem templomainak egyike, a tűz elem szent tere.

Zarándokok milliói látogatnak ide minden évben, hogy a  szent hegy, és a tűz áldásában részesüljenek.

Sri Ramana Maharshi

Ramana Maharshi egy csodálatos, igen jelentős szent volt, aki szinte kortárs, hiszen 1950-ben fejezte be földi útját.

Tiruvannamalaiban élt, itt működik a hozzá kötődő Sri Ramana Ashram, ahol a béke, szeretet, nyugalom lesz a fő lelki témánk. Önmagunknak lenni, önazanosonak lenni talán az egyik legfontosabb lelki érték, amit elérhetünk a megvilágosodás útján.

3. nap

Reggel India régi francia gyarmati területére, Pondicseribe utazunk, ahol Auroville-be, egy igazán egyedi meditációs közösség szakrális parkját fogjuk bejárni. Bízva abban, hogy időben odaérünk, jó eséllyel a meditációs térben, a Matrimandirban is részt vehetünk a napindító szertartáson.

Ebéd után Pondicseri városába megyünk tovább, ahol egy Ganésa templomban, az Arulmigu Vinayakar szentélyben veszünk részt szertartáson. Itt a fő témánk a blokkok oldása, az aura tisztítása, aranytól ragyogóvá válása lesz.

Este, vacsora körül megérkezünk utunk fő helyszínére Csidambaramba, az itteni szállásunk várhatóan a közvetlenül az Akasha templom bejárata mellett található Hotel Arudhra Residency lesz. Itt nincs konyha, így az itt töltött napokon magunknak gondoskodunk majd a reggeliről. Várhatóan a 100 méterre lévő vegetáriánus étterembe járunk majd reggelizni, ahol olcsón kapunk finom és egészséges ételeket.

Auroville

Auroville egy spirituális település, amit az 1960-as évek végén alapítottak. Különleges projekt ez, egy megtervezetten készülő lelki jövőváros, ahol az élet, a tudatosság egy új modelljét igyekeznek megvalósítani a beköltözők. Elsősorban Európából érkező zarándokok lakják, akik igyekeznek bekapcsolódni a lelkiségbe, tanításba, alkotásba, a természettel való közös élettérbe. Jelenleg valamivel több, mint kétezren lakják.

Különleges energiájú kertek, közösségi terek, meditáció helyszínek találhatók a város belső parkjában, ahol a béke és a csendesség megélésén lesz a fókuszunk.

Pondicseri

Pondicseri francia gyarmati terület volt, hangulatában máig eltér a környékbeli településektől. Az épületek francia gyarmati stílusban készültek, az utcanevek franciául is ki vannak írva.

Itt található az Arulmigu Vinayakar Ganésa templom, ahol a fő témánk a megbocsátás, bocsánatkérés, karmikus programjaink tisztítása lesz. Ez egy új templom, amit közadakozásból építettek. A belső tere igen lenyűgöző, különleges élményt nyújt.

4. nap

Utazásunk fő célpontja az Akasha templom ősi városa, Csidambaram.

Ezen a napon terveink szerint alaposan bejárjuk az Akasha templomot, megismerkedünk a belső udvarokkal, a belső épületekkel és a szentélyekkel. Itt a templom hivatalos idegenvezetői segítenek minket.

Délután várhatóan mély beavató szertartáson veszünk részt, amit az Akasha templom egyik vezető papja vezet nekünk. Ez egy csodásan mély, életre szóló lelki megélés, ami nagy energiatöltést adhat az életünk törekvéseire.

Este terveink szerint a Káli templomba megyünk szertartásra, ahol a fő témánk a nehézségek, feketeség, korlátozó hitrendszerek elengedése lesz. Száznál is több templomot jártam már be Indiában, úgy tapasztaltam, hogy az Akasha templom és a Káli templom bírnak messze a legerősebb energiával.

Egy kivételével mindegyik napon fogunk utazni, a környék ősi szent helyeit járjuk be. A reggeli indulás előtt, és az esti visszaérkezés után lehetőség van bemenni az Akasha templomba szertartásra, vagy csendes meditációra. Csoportosan és egyénileg is végzünk majd lelki munkát. Javaslom, hogy minden alkalmat használj ki a gyógyító energiák megtapasztalására. Eddigi utazásaim során számos alkalommal jártam a templomban, mindig új élményt adott, úgy érzem, hogy minden itt eltöltött pillanat új tudást és még magasabb szintű beavatásokat adott.

Akasha templom

Csidambaramban található Nataradzsa, vagyis a táncoló Shiva temploma. Ez az Akasha, a végtelen égi tudatmező temploma és központja. Bejárjuk a templomot, a különböző életterületek főbb szentélyeinél tisztító lelki gyakorlatokat végzünk. Úgy tartják, hogy aki ide belép, Istentől új, tiszta szívet kap, hogy egészségben, szeretetben élhesse az életét és be tudja fogadni az itt érezhető ősi, tiszta energiaforrást. Ez az a templom, amiről az Akasha templom titkai című könyvem szól. Itt írták, és máig itt őrzik a sorslevelek jelentős részét, ezen a szent helyen éltek és alkottak a Maharishik.

Káli templom​

Egyik személyes kedvencem, a Thillai Kali templom. Kali sötétség, a halál, az életet adó kapuk, az igen erős energiák istensége. Itt veszünk részt utunk első beavató szertartásán. Ez segít feloldani és elengedni mindazon hátráltató, negatív érzéseket, hitrendszereket, félelmeket, amik eddig jelen voltak.

Itt szinte remeg a talaj a lábunk alatt. A mindent átható jótékony Schumann-rezgés, a hatféle energiavonal találkozása olyan érzetet ad, mintha egy ősi beavató piramis belsejében lennénk.

5. nap

Reggeli előtt tarthatunk egy rövid meditációt az Akasha templomban, majd a buszunkkal Vaitisvarankoilba, a sorslevelek felolvasóinak ősi szent városába utazunk. Itt terveink szerint találkozunk a Sorslevelek több felolvasójával, majd együtt megyünk a templomba egy fontos szertartásra, púdzsára.

Itt a papok vezetésével végigmegyünk a templom belső szentélyein, ahol a beavató szertartás során számos áldásban részesülhetünk.

Ez az a tér, az a templom, ahol évezredekkel ezelőtt a Sorslevelek egy jelentős része íródott. Itt éltek és alkottak a Maharishik, az itteni belső meditációs terekben nyitották a legfelsőbb médiumi csatornákat, amiken keresztül szemlélhették és lejegyezhették az életünk pontos részleteit.

Ebéd után terveink szerint Pichavaramba látogatunk, ahol a mangrove erdőben fogunk csónakázni. Ez egy évezredes szakrális erdő, ahova az ősi mesterek csendesedni, meditálni jártak.

Vaitisvarankoil

Vaitisvaran Koil település nevének jelentése: a Gyógyító Isten temploma. Pálmalevelek milliói íródtak itt, ezeket máig itt őrzik és a ma élő felolvasók jelentős része is ide kötődik. A több évezredes templomban megbocsátó, bocsánatkérő, fényt, tudást, szeretetet hozó szertartás- és beavatás-sorozaton veszünk részt.

Pichavaram

Pichavaramban található a világ egyik legnagyobb mangrove erdeje. Itt rendkívüli környezetben fogunk csónakázni a vízen élő erdő zegzugos járataiban. A páva őshazája ez, a vízparton színes rákokat láthatunk. Békés, megnyugtató kikapcsolódás.

6. nap

Délelőtt a királyok koronázási templomába látogatunk, Gangaikonda Csolapuramba. Ezeréves szakráli tér ez, csodás energiájú belső térrel, trópusi parkkal, pálmafákkal, papagájokkal, szent nyugalommal.

Este beavató tűzszertartáson veszünk részt, ami vagy az Akasha templomban, vagy a Maharishik beavató templomában lesz. Amit itt kapunk, az az energia egész életünkben elkísér. Erre szokták azt mondani az utazóink, hogy megrendítő élmény.

Csolapuram

A Csola-dinasztia királyainak ezer éve épült szent koronázási tere, a dél-indiai birodalom egykori fővárosa.

Tűzszertartás

A szertartás szent terébe 108 féle gyógynövényt hoznak a papok. A szertartás során számos tisztításban, oldásban részesülünk, ami segít új kapukat, képességeket, energiatereket nyitni. Életre szóló beavató élmény.

7. nap

Mindenkinek az életében vannak nehezebb időszakok, hullámvölgyek. Ezek egyik fő típusát a keleti tanítások szaturnuszi blokknak hívják, ami kedvezőtlen bolygóállásokkal függ össze. A Szaturnusz 1200 éves temploma Tirunallarban található, ahol az életutat nehezítő tapasztalásokért felelős szaturnuszi blokkokat oldhatjuk a szertartások során.

Estére Ázsia talán legjelentősebb keresztény zarándokhelyére, Velankanniba érkezünk. A katedrális és a többi templom egy fontos jelenés helyszínére épültek.

Éjszaka Velankanniban, várhatóan a Seagate Velankanni Hotelben szállunk meg. Közben tartjuk a csidambarami szállásunkat is, így nem kell mindent összepakolni, elég egy hátizsákkal utazni Velankanniba.

Tirunallar

Sokak életében megjelenik az ún. szaturnuszi, illetve a kígyó átka nevű blokk. Ezek elakadásokat, nehezítéseket, lassító, fékező energiákat, zárt kapukat hoznak az élet szinte bármely területén. Párkapcsolat, egészség, pénzügyek, házasság, család, spirituális energia. Ahol megjelenik, jóval nehezebbé teheti az utat. Hogy ezen könnyítsünk, ellátogatunk Tirunallarba, a Szaturnusz templomba.

Velankanni

Velankanni, Ázsia egyik legnagyobb keresztény központja. Ősi látomások és jelenések helyére építették az itteni templomokat és katedrálisokat. Mária egyik legjelentősebb kegyhelyén végzünk lelki gyakorlatokat, célja a sorsunk tisztítása, megbocsátás, bocsánatkérés, a sorsfeladat könnyítése.

8. nap

A szállodában reggelizünk, majd a délelőttöt Velankanniban töltjük. Meglátogatjuk a katedrálist és a többi fontos templomot. A szentély könyvesboltjában és ajándékboltjában szuper a választék, a katedrálissal szomszédos, óceánparti bazársor pedig önmagában is érdekes kulturális élmény.

Az óceánparton ebédelünk, majd elindulunk vissza Csidambaramba.

Útközben Tirukadayurba látogatunk, ez a házasság és a kerek évfordulók temploma. Itt a lelki munka témája a párkapcsolat, házasság, hosszú élet lesz.

Estére visszaérünk Csidambaramba, a szállásunk ismét az Arudhra Residency lesz.

Velankanni jelentősége

A keleti világ Lourdes-ja ként is szoktak hivatkozni erre a csodás keresztény zarándokhelyre. Békés, nyugodt tér ez, inspiráló, elgondolkodtató, mély energiamezővel.

Tirukadaiyur

A házasság, a kerek évfordulók és a hosszú életút temploma.

9. nap

Délelőtt várhatóan Tiruvenkaduba, a Merkúr templomba látogatunk. Az itt végzett lelki munka témája a szívcsakra és torokcsakra nyitása, kommunikáció, érzelmek megélése, szív, tüdő és légutak egészsége.

Utána az óceánparti Poombuharba megyünk. Itt található az a szent tér, ahol évezredek óta végzik az eltávozottak elengedését és az itt ragadt lélekrészek útnak indítását segítő Aathma Shatni, vagyis a Lélek Békéje szertartásokat. Az óceánparton pihenünk, megnyugszunk, csendesülünk.

Délután Csidambaramban leszünk, visszatérhetünk az Akasha templomba további meditációkra.

Tiruvenkadu

Terveink szerint a Tiruvenkaduban lévő Merkúr templomban is lesz púdzsa. Ide kötődik a kommunikáció, előadás, tanítás, önmagunkba vetett hit, önmagunkért való kiállás, saját magunk és mások megértése. Az itt végzett szertartás a szív- és torok csakrát harmonizálja össze a napfonat csakra tiszta energiájával. Segít megnyitni azokat a kommunikációs és érzelmi csatornákat, amik éveken, évtizedeken, vagy akár életeken, inkarnációkon át zárva voltak.

Poombuhar

Az Indiai-óceán egy egyedülálló partszakasza. Évezredek óta végzik itt a rituális temetéseket, az Aathma Shanti szertartást.

10. nap

Utazásunk zárónapján Csidambaramban leszünk. Pakolunk, vásárolunk, felkészülünk az hazaútra.

Elköszönésül még lehetőségünk lesz ismét bemenni az Akasha templom ősi szent terébe.

Délután 3 óra körül elindulunk Csennájba. Este 11 körül érkezünk a repülőtérre.

11. nap

Éjszaka, 3:30-kor száll fel a repülőnk hazafelé, az átszállás ismét Dubaiban lesz. 13:30-kor szállunk le Budapesten.

Helyszín, időpont

Elvonulásunk helye:

Dél-India, Tamilnadu

Az utazás tervezett időpontja:

2023. ősz, várhatóan október, a pontos dátumon még dolgozunk

Tervezett indulás: 2023. október
Visszaérkezés Budapestre: 2023. október

Figyelem!

Biztonságos helyekre megyünk, ahol nincs szükség védőoltásokra, vagy gyógyszerek szedésére.

A pillanatnyi információink szerint az Indiába való beutazáshoz vagy Covid oltási igazolást, vagy a kiutazást megelőző 48 órán belül készült negatív tesztet kérnek, azaz oltás nélkül is lehet utazni.

Az utazás előtt szervezünk egy közös találkozót, ahol megbeszéljük a pontos programot és egyeztetjük az út részleteit. Itt mesélek az eddigi indiai utazásaim tapasztalatairól, adok egy listát az utazáshoz szükséges kellékekről és részletesek átbeszéljük a tudnivalókat. Az utazás minden helyszínén jártam már, ismert, biztonságos helyekre látogatunk, ahol már várni fognak minket. Indiai segítőink folyamatosan kísérnek minket, gondoskodnak az egészségünkről és biztonságunkról.

Ősszel itt késő nyár van, várhatóan 30-33 fok lesz.

Finom indiai ételeket fogunk enni, biztonságos éttermekben. A déli konyha igen változatos, csípős és nem csípős, fűszeres és szelídebb ételek egyaránt elérhetők.

 

Az utazás részletei

Részvételi díj:

Egyeztetés alatt, hamarosan frissítjük az oldalt.

A részvételi díj tartalmazza:

– Repülőjegy és reptéri illeték oda-vissza
– Étel- és italfogyasztás a repülőn, fedélzeti szórakoztató rendszer széles kínálattal, magyar filmekkel.
– Busz transzfer a repülőtérről
Légkondicionált busz a különböző úticélokra
– 1 db feladható 30 kg-os poggyász és 1 db 7 kg-os kézipoggyász. 
– Indiai, illetve magyar idegenvezetés, magyar nyelvű tolmácsolás minden napra.
– Szállás 2 ágyas légkondicionált szobákban. 1 éj Csennájban, 1 éj Tiruvannamalaiban, 6+1 éj Csidambaramban, 1 éj Velankanniban.
– Indiai reggeli Csennájban, Tiruvannamalaiban és Velankanniban.

 

Ezen felül fizetendő:

Biztosítás – Union Prémium Kombinált, utas- és lemondási biztosítás, 30.400 Ft/fő.
Vízum – magyar állampolgároknak 21.000 Ft/fő. Amennyiben szeretnéd, hogy az utazási iroda intézze a vízumodat, jelezd felénk a jelentkezésnél. Ehhez szükség lesz majd fényképre, az útleveledre és egy adatlap kitöltésére.
– A csidambarami szálláson nincs konyha, itt önellátó reggeli lesz, a szomszédos étterembe megyünk majd, ahol finom és olcsó választék van.
 

A jelentkezés módja:

 

Amilyen költségre számíthatsz a fentieken kívül:
– Indiai éttermekben fogunk étkezni. Az árak a legtöbb helyen jóval alacsonyabbak, mint Európában. Ha a tradicionális indiai menüt kéred, ennek akár a töredékéből is kijön az étkezésed. Egy ebéd általában 500-2500 Ft.
– Költőpénz. Ennek a mennyisége rád van bízva. A legtöbb hely, üzlet és étterem, ahova látogatunk, jóval olcsóbb az itthoni árakhoz képest.

– Az utazások során számos igen erős beavatáson, áldáson, szertartáson veszünk részt amelyek nem kötelezőek de mi már részt vettünk ezekben, fantasztikus energiákkal járnak, személyesen ajánljuk ezeket– kb 30 000.-Ft

Az utazás minimális létszáma 13 fő. A jelen ajánlat az első 10 befizetett jelentkező esetében érvényes. A 15 fő fölötti jelentkezőknél új kalkulációt kell kérnünk a repülőjegyre és a többi szolgáltatás bővítésére, így ott elképzelhető valamivel magasabb ár.

A foglalásnál vedd figyelembe, hogy egy ázsiai országba látogatunk el, télen is akár 30 fok feletti hőmérséklettel, magas páratartalommal. Utazásunk során igyekszünk biztosítani a lehetőségekhez képest legmagasabb fokú kényelmet, azonban ez más világ, ahol a normák időnként távol esnek az itthon megszokottól. A csapvíz Indiában ihatatlan, erre kérlek mindig figyelj. Komoly egészségügyi kockázat tapasztalataink szerint nincs, némi odafigyeléssel biztonságban teljesíthető a túra. Kötelező oltás és gyógyszer nincs. 

Ez egy spirituális út, nem nyaralás, így kérlek, hogy az utazás során tartózkodj az alkohol fogyasztásától. Dél-Indiában nem igazán szokás a dohányzás, kérünk, hogy lehetőség szerint ezt is mellőzd. Kísérőink mindenben segítenek, az elérhető legjobb éttermekbe, üzletekbe tudjunk eljutni, de nem tudnak minden pillanatunkra figyelni, így mindenki saját magáért felelős az utazás során.

Programváltozás jogát fenntartjuk!

Partnerünk a Mortons Travel.

Kérdés esetén nyugodtan keress: 
zoltan@sorslevelek.hu, +36 30 970 1611

Szeretettel,
Lukács Zoltán Gábor
Sorslevelek

Regisztráció: